Røykeklosser som gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking av fisk og kjøtt. Røykeklossene plasseres direkte på røykgeneratorens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklosser anbefales oppbevart innendørs, men ikke for varmt da de fort kan bli for tørre. Har klossene blitt for tørre kan de tilføres fuktighet ved å pakke de inn i et fuktig håndkle. Blir klossene liggende utendørs kan dette fort doble fuktigheten i klossene, som da vil avgi mindre røyk.

Hjem » Videreforedling » Røykeklosser

Viser alle 7 resultater

Røykeklosser av OR – Mustang

Svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt - 10pk
Vis detaljer
Utsolgt hos leverandør.
Neste levering er ubekreftet.
kr 59.00
Frakt, fra kr 89.00
Røykeklosser av BJØRK | Villmarksbua
Kjøp

Røykeklosser av BJØRK

Vilt, storfe, svin, fisk og laks
Vis detaljer kr 299.00
Frakt, fra kr 89.00

Vi har 7 på lager.

Røykeklosser av EIK | Villmarksbua
Kjøp

Røykeklosser av EIK

Spareribs, rødt kjøtt, svin, fisk og vilt
Vis detaljer kr 299.00
Frakt, fra kr 89.00

Vi har 10 på lager.

Røykeklosser av EINER

Vilt, storfe, svin og laks
Vis detaljer
Midlertidig utsolgt.
Ventet til lager 09.08.2022.
kr 299.00
Frakt, fra kr 89.00
Røykeklosser av ASK - Matrøyk | Villmarksbua
Kjøp

Røykeklosser av ASK – Matrøyk

Storfe, sjømat, fjørfe, ost og grønnsaker
Vis detaljer kr 345.00
Frakt, fra kr 89.00

Vi har 4 på lager.

Røykeklosser av BØK – Matrøyk

Storfe, svin, fisk og vilt
Vis detaljer
Midlertidig utsolgt.
Neste levering er ubekreftet.
kr 345.00
Frakt, fra kr 89.00

Røykeklosser av OR – Matrøyk

Storfe, svin, fisk og vilt
Vis detaljer kr 345.00
Frakt, fra kr 89.00

Vi har 1 på lager.