Røykeklosser som gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking av fisk og kjøtt. Røykeklossene plasseres direkte på røykgeneratorens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklosser anbefales oppbevart innendørs, men ikke for varmt da de fort kan bli for tørre. Har klossene blitt for tørre kan de tilføres fuktighet ved å pakke de inn i et fuktig håndkle. Blir klossene liggende utendørs kan dette fort doble fuktigheten i klossene, som da vil avgi mindre røyk.

Nå kommer BeaverCraft håndlagde kniver | Villmarksbua
Powerbanks og solcelleladere fra PowerTraveller | Villmarksbua

PRODUKTSØK - Se våre tips for effektive søk, klikk her.
Hjem » Videreforedling » Røykeklosser

Viser alle 7 resultater

Røykeklosser av OR – Mustang

Svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt - 10pk
kr 69.00

Røykeklosser av BJØRK

Vilt, storfe, svin, fisk og laks
kr 299.00

Røykeklosser av EIK

Spareribs, rødt kjøtt, svin, fisk og vilt
kr 299.00

Røykeklosser av EINER

Vilt, storfe, svin og laks
kr 299.00

Røykeklosser av ASK – Matrøyk

Storfe, sjømat, fjørfe, ost og grønnsaker
kr 345.00

Simple Strap endelig i Norge | Villmarksbua
Powerbanks og solcelleladere fra PowerTraveller | Villmarksbua