Røykeklosser som gjør det enkelt å produsere ren og god røyk til kaldrøyking av fisk og kjøtt. Røykeklossene plasseres direkte på røykgeneratorens element slik at treet ulmer. En røykeklosse produserer ren røyk i ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklosser anbefales oppbevart innendørs, men ikke for varmt da de fort kan bli for tørre. Har klossene blitt for tørre kan de tilføres fuktighet ved å pakke de inn i et fuktig håndkle. Blir klossene liggende utendørs kan dette fort doble fuktigheten i klossene, som da vil avgi mindre røyk.
Røykeklosser av OR – Mustang
Svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt - 10pk
Vis detaljerUtsolgt hos leverandør.
Neste levering er ubekreftet.
kr 59.00
Neste levering er ubekreftet.
Frakt, fra kr 89.00
Røykeklosser av EINER
Vilt, storfe, svin og laks
Vis detaljerMidlertidig utsolgt.
Ventet til lager 09.08.2022.
kr 299.00
Ventet til lager 09.08.2022.
Frakt, fra kr 89.00
Røykeklosser av BØK – Matrøyk
Storfe, svin, fisk og vilt
Vis detaljerMidlertidig utsolgt.
Neste levering er ubekreftet.
kr 345.00
Neste levering er ubekreftet.
Frakt, fra kr 89.00