Tørking av matvarer, kjøtt og fisk har lange tradisjoner i Norge og er sannsynligvis den eldste konserveringsmetoden vi kjenner til. Tørking er en metode som ofte blir brukt i kombinasjon med andre konserveringsmetoder, som salting og speking.

Drill Doctor Borslipere | Villmarksbua
myStar R hodelykten er batterikompatibel | Villmarksbua

Bestselgere i Tørking av matvarer

Slakte- og kjøttkroker – 160×6 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 60.00

Slakte- og kjøttkroker – 80×4 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 36.00
PRODUKTSØK - Se våre tips for effektive søk, klikk her.
Hjem » Videreforedling » Tørking av matvarer

Viser alle 12 resultater

Slakte- og kjøttkroker – 80×4 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 36.00

Slakte- og kjøttkroker – 100×4 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 44.00

Slakte- og kjøttkroker – 120×5 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 48.00

Slakte- og kjøttkroker – 140×6 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 56.00

Slakte- og kjøttkroker – 160×6 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 60.00

Slakte- og kjøttkroker – 180×6 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 88.00

Slakte- og kjøttkroker – 180×8 mm

Pakning à 2 stk. kroker i rustfritt stål
kr 108.00

Tørkehuset Normann

Det ideelle lufte- og tørkeskap
kr 4,195.00

Mustang kaldrøyker Deluxe | Villmarksbua
Opptenningshjelp kan ofte være nødvendig | Villmarksbua