Betaling og levering

Betaling via Klarna Checkout

Hos oss har du flere betalingsmuligheter gjennom Klarna og vi må presisere at dere IKKE trenger å oppgi personnummer om dere skal betale med visakort/masterkort etc. Dette gjelder KUN dersom du som kunde ønsker en faktura tilsendt sammen med din bestilling.

Klarna kredittkort eller debetkort

Betal som du alltid har gjort. Velg betalningsmetoden du foretrekker (kredittkort eller debetkort) for å betale direkte gjennom Klarna Checkout.

Klarna faktura (Privat og bedrift)

Vi samarbeider med Klarna. Når vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturen har en betalingstid på 14 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift. Les mer her om Klarna faktura

Klarna delbetaling

Med Klarna er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale. Les mer her om Klarna delbetaling

For spørsmål om din Klarna-konto eller mottatt faktura, vennligst ta kontakt med Klarna på tlf 21 01 89 91.

Vilkår

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen.

Et kredittkort er et betalingskort hvor oppgjøret for kjøpet skjer i etterkant ved at kredittgiveren (kredittkortselskapet) sender kortholder faktura med krav om betaling. Et debetkort er et betalingskort knyttet til en innskuddskonto. Bruk av kortet medfører at brukerens konto blir belastet og beløpet blir overført til betalingsmottakerens konto.

Ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Fri frakt ved kjøp over kr 1,000,-

Fast fraktkostnad ved kjøp hos Villmarksbua er kr 99,- inkl. mva. Handler du for mer enn kr 1,000,- betaler vi frakten.

Når du bestiller varer hos oss kan du hente dem på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk.

Levering

Mottar vi din bestilling innen kl. 13.00 sender vi samme dag. Normalt har du varene på postkontoret 3 til 5 dager fra vi har mottatt din bestilling, basert på produkt, leveringsmåte, tilgjengelighet og hvor i landet du bor. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

NB!! I perioden 12.12.-23.12. vil fremsendingstiden øke med inntil 2 dager, dette betyr at bestillinger mottatt etter den 16.12 ikke kan garanteres å nå frem til mottaker innen julaften. For å sikre levering før jul, send oss din bestilling senest den 16.12 innen klokken 13:00.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Hentes ikke pakken vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

Restordre

Når en ordre inneholder varelinjer med status «Restnotert» betyr det at aktuell vare for øyeblikket er utsolgt. Ordren sendes samlet så snart restnoterte varer er ankommet lager, innen 1-4 dager. Dersom du ønsker lagervarene sendt pr. omgående gir du oss beskjed om dette.

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 218,-.

Angrerett og retur av vare

Hos Villmarksbua ønsker vi å legge til rette for en enkel og rask retur. Husk at du tar kontakt med oss på telefon 400 10 034 eller e-post via vårt kontaktskjema før en eventuell retur blir iverksatt.

30 dager åpent kjøp

For at du skal kjenne deg 100% trygg med ditt kjøp, tilbyr Villmarksbua deg som kunde 30 dager åpent kjøp!

Åpent kjøp gjelder i 30 dager fra du mottok varen forutsatt at varen igjen kan selges som ny. Dette innebærer at varen skal være uten synlige skader. Alle orginale merkelapper må være intakt og henge på produktet, og originalemballasjen må følge med.

Vennligst ikke sett tape, frimerker, etiketter eller lignende direkte på originalforpakningen, og husk å pakke din retur slik at den ikke skades under transport.

Åpent kjøp gjelder naturligvis ikke alle vare kategorier, ta uansett kontakt med oss før du sender en vare i retur.